Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

ANKIETY- temat zbiorczy.
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12345
TEMAT: ANKIETY- temat zbiorczy.
Stres, wypalenie zawodowe - ankieta 2010/02/23 11:25 Oklaski: 0
Witam
Nazywam się Ireneusz Barziej, jestem ratownikiem medycznym (SOR Nysa) i doktorantem Śląskiego Uniwersytetu Medycznego. Zwracam się z prośbą do wszystkich koleżanek i kolegów pracujących w Systemie Ratownictwa Medycznego o wypełnienie anonimowego kwestionariusza (link poniżej). Chciałbym z Waszą pomocą zbadać poziom wypalenia zawodowego wśród pracowników Systemu, ale także wpływ stresu i skłonności do depresji na szybkość wypalania się. Uważam i chyba zgodzicie się ze mną, że to ważny problem - dla nas jako pracowników i współpracowników, ale także jako potencjalnych pacjentów.
Wypełnienie kwestionariusz zajmie Wam około 15 minut. Zapewniam, że informacje uzyskane tą drogą zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych.
Pozdrawiam Irek Barziej

Link do strony z kwestionariuszem:

www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/9647/sec-vPcRdGWy
Ziron (Użytkownik)
Fresh Ratownik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
BRAK PODPISU!! Zanim napiszesz następnego posta, miej minimum szacunku do właściciela tego Forum i wszystkich innych, którzy udzielają Ci tu jakichkolwiek pomocnych odpowiedzi. Uzupełnij podpis. Minimalna ilość znaków w podpisie wynosi 20. Ta piękna PIECZĄTKA zniknie samoistnie po uzupełnieniu stopki o minimalną ilość oczekiwanych danych. A na początek dostajesz tylko...

O: Stres, wypalenie zawodowe - ankieta 2010/02/23 12:05 Oklaski: 14
Witam!
Jeśli ankieta jest anonimowa to po co konieczne jest wypełnianie rubryk z inicjałami, datą urodzenia,adresem mailowym?
Gdyby nie to - wypełniłbym ankietę.
Pozdrawiam
ricko1st (Moderator)
Moderator
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Najlepsi niech będą przygotowani na najgorsze :-P

Prośba do ratowników med. o wypełnienie ankiety 2010/03/08 18:45 Oklaski: 0
Annek (Użytkownik)
Fresh Ratownik
graphgraph
BRAK PODPISU!! Zanim napiszesz następnego posta, miej minimum szacunku do właściciela tego Forum i wszystkich innych, którzy udzielają Ci tu jakichkolwiek pomocnych odpowiedzi. Uzupełnij podpis. Minimalna ilość znaków w podpisie wynosi 20. Ta piękna PIECZĄTKA zniknie samoistnie po uzupełnieniu stopki o minimalną ilość oczekiwanych danych. A na początek dostajesz tylko...

Ankieta do ratowników medycznych 2010/03/21 21:40 Oklaski: 0
Witam!

Zwracam się z ogromną prośbą do ratowników medycznych, wykonujących swój zawód, o uzupełnienie ankiety internetowej na temat Zaburzenia stresu pourazowego (PTSD) www.ankieta-dw.yoyo.pl/

Ankiety te (anonimowe) wykorzystane będą do mojej pracy magisterskiej na Collegium Medicum w Bydgoszczy.

Będzie mi niezmiernie miło za poświęcony dla mnie czas przy uzupełnianiu ankiety

Oferuję dużą ilością informacji (ciekawych) na temat PTSD. Wyniki badań z chęcią przedstawię na forum.

Z poważaniem

Wojtaś Dorota
Donia0812 (Użytkownik)
Fresh Ratownik
graphgraph

O:Ankieta do ratowników medycznych 2010/03/27 19:47 Oklaski: 0
Bardzo bardzo proszę WAS o wypełnienie krótkiej ankiety na temat waszej pracy. Pomoże mi ona w pracy licencjackiej. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i szczere odpowiedzi ! Im więcej osób ją wypełni tym rzetelniejsze otrzymam wyniki i moja praca będzie wiarygodna !

OTO LINK DO ANKIETY

www.ankietka.pl/ankieta/37567/praca-zesp...ctwa-medycznego.html

Justyna
tinka876 (Użytkownik)
Fresh Ratownik
graphgraph
Poszukująca odpowiedzi na zapytania ankietowe zafascynowana zawodem RM oraz kierunkiem Zarządzanie które studiuje zapracowana studentka

O:Ankieta do ratowników medycznych 2010/03/27 21:12 Oklaski: 0
Hej zapewne wśród Ratowników znajdą sie Strażacy OSP czy PSP dlatego prosiłabym Was o wypełnienie mojej ankiety (jest anonimowa) dotycząca "Umiejętności udzielania pierwszej pomocy wśród strażaków" gdyż jest to częśc mojej pracy licencjackiej..
z góry dzięki

www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/12884/sec-GCsofsZb

Pozdrawiam
martha772 (Użytkownik)
Fresh Ratownik
graphgraph

Do góryStrona: 12345
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus