Studia Zaoczne

Więcej
2009/09/27 15:14 #2414 przez ricko1st
Replied by ricko1st on topic O:Studia Zaoczne
Witam!
Wpisz w wyszukiwarce: pwsz nowy sącz
Wyświetli Ci się link.
Pozdrawiam

Najlepsi niech będą przygotowani na najgorsze !

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2009/10/15 11:40 #2477 przez Delirka
Replied by Delirka on topic O:Studia Zaoczne
A może ktoś z forumowiczów studiuje /studiował w Gdańsku na GUM ?? :)

Więcej
2010/02/03 12:59 #2875 przez kriiss
Replied by kriiss on topic O:Studia Zaoczne
Może ktoś wie coś o Policealnym Studium w Gierlachowie k/SANDOMIERZA podobno rusza tam zaoczne od 12.02.2010 możne ktoś uczęszczał tam do szkoły żeby parę zdań napisał jak przebiega tam nauka. Z góry dziękuje

.....cześć jestem krzysiek

Więcej
2010/06/15 08:06 #3347 przez Archi
Replied by Archi on topic O:Studia Zaoczne
Witam.

Ja chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o studiach zaocznych na Akademii Krakowskiej im. Frycza-Modrzewskiego? Kierunek jest stosunkowo nowy ale przeczytałem że mają dobrze wyposażone sale, karetke i sztuczne gruzowisko:) Myślicie że to dobry pomysł pójść tam na studia zaoczne? Wiem że w Nowym Sączu i Rzeszowie też są studia ratownictwa ale wątpie żeby szkoły państwowe miały dobre wyposażenie, ale to moje zdanie. Pozdrawiam, i czekam na pomoc:)

Więcej
2010/11/12 14:17 #4528 przez shadow
Replied by shadow on topic O:Studia Zaoczne
Witam czy ktoś z Was uczy się lub uczył w Medice w Stargardzie?? chętnie uslysze opinie na temat tego studium bo planuje rozpoczac tam nauke na wydziale ratownictwa medycznego
Pozdrawiam

Więcej
2010/11/12 17:59 #4529 przez kiniac2
Replied by kiniac2 on topic O:Studia Zaoczne
Archi napisał:

Witam.

Ja chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o studiach zaocznych na Akademii Krakowskiej im. Frycza-Modrzewskiego? Kierunek jest stosunkowo nowy ale przeczytałem że mają dobrze wyposażone sale, karetke i sztuczne gruzowisko:) Myślicie że to dobry pomysł pójść tam na studia zaoczne? Wiem że w Nowym Sączu i Rzeszowie też są studia ratownictwa ale wątpie żeby szkoły państwowe miały dobre wyposażenie, ale to moje zdanie. Pozdrawiam, i czekam na pomoc:)

hej :)
JAk chodzi o studia zaoczne to ja mam mieszane uczucia . Ale moge wypowiedziec sie o wyposażeniu dla RM w Saczu. Uczelnia dostala dofinansowanie i ma nowiutenki sprzet to nauki dla ratownikow , manekiny OKe itd. :) A jak chodzi o Rzeszów to nie mam bladego pojęcia :)

kiniac22222222222222222222

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.042 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account