- Otrzymane podziękowania: 3
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
- kandek
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
2011/01/30 23:00 #4918
przez kandek
podpis tymczasowy który ma minimum 20 znaków
Replied by kandek on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Ale poczekaj. To między kim a kim miałaby być tutaj dyskusja? Chyba trochę się zagalopowałeś.
mad_wolf napisał:
mad_wolf napisał:
mad_wolf napisał:
mad_wolf napisał:
Ochłoń trochę kolego, bo chyba chciałeś zabłysnąć a wyszła z tego brzydka, śmierdząca kupa.
mad_wolf napisał:
Jeśli sami odstawiacie takie popisy na forum internetowym to nie ma co się dziwić. Przez kilka postów zastanawialiście się czy osiedle Dolina jest w centrum Nowego Jorku czy może gdzieś pod Wąchockiem i czy doleci tam śmigłowiec - bo szanowna CKE tego nie napisała i przez nich nikt nie zda.Wy - jako fachowcy - bez ogródek wytykacie nam niedociągnięcia w wykształceniu.
mad_wolf napisał:
Znasz mnie że tak do mnie piszesz?Jesteście przeświadczeni o swojej nieomylności, aroganccy, chamscy i nieprzyjemni (bo niby zmęczeni).Tego u nas - świeżaków - brak !
mad_wolf napisał:
Wciąż jestem studentem, więc może urządzimy konfrontację student:student?Jestem bardzo ciekaw, które z Was przebiło by wiedzą niejednego studenta podczas konfrontacji "ad hoc" w cztery oczy.
mad_wolf napisał:
Jeździłeś ze mną na dyżurze że masz prawo tak powiedzieć?Poza tym Wasze działanie też ma się nijak co do procedur.Można więc powiedzieć, że świadomie narażacie codziennie życie pacjentów.
Ochłoń trochę kolego, bo chyba chciałeś zabłysnąć a wyszła z tego brzydka, śmierdząca kupa.
Temat został zablokowany.
- mad_wolf
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/01/30 23:11 #4920
przez mad_wolf
Replied by mad_wolf on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Szanowny Kolego Kandek,
jesteś ostatnią osobą biorącą udział w tej dyskusji, którą chciałbym urazić. To po pierwsze. Po drugie, to nie ja odstawiam te popisy - poczytaj forum. Co do konfrontacji "student-student" to nie będę się wypowiadał,bo nie ma to najmniejszego sensu. Co do "jazdy z Tobą na dyżurze" to podkreśliłem w swojej wypowiedzi żeby nie czuli urażeni się Ci, którzy nie muszą. Przykro mi, że akurat Ty zareagowałeś tak gwałtownie. Nie chcę nawet myśleć co to może znaczyć (w myśl powiedzenia o nożycach). Martwi mnie natomiast fakt, że najwyraźniej nie umiecie czytać. Już kolejny raz oskarżacie mnie o opinie, których nie wygłaszałem. Troszkę więcej uwagi proponuję.
A propos Twojej "brzydkiej kupy" to raczej "bąkiem na salonach" nazwałbym Wasz mentorski ton. Właściwie to nie Twój, ale Twoich kolegów. Ale jeśli się poczuwasz...
P.S. Co do "Osiedla Dolina" to wisi mi to, bo mnie to nie dotyczy. Jednakże chciałbym zwrócić uwagę, że jeśli Wy mieliście prościej (bo napisane jak dla szympansów - wprost) to głupio chyba jest to komentować. Nieprawdaż ?
Przeczytałem jeszcze raz - na spokojnie - to wszystko i rzeczywiście troszkę się uniosłem. Przepraszam Was, bo nie było moim celem bicie piany. Robi mi się po prostu - po ludzku - przykro, że zamiast wspierać kolegów potraficie tylko ganić i się wymądrzać. Nie ma to niestety nic wspólnego z konstruktywną krytyką. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło.
Witam ponownie i ponownie upominam: korzystaj z funkcji EDYTUJ uzupełniając posta. Przestrzegaj REGULAMIN-u Forum, nie piszemy kolejnego posta pod swoim postem. Post został scalony.
Admin
jesteś ostatnią osobą biorącą udział w tej dyskusji, którą chciałbym urazić. To po pierwsze. Po drugie, to nie ja odstawiam te popisy - poczytaj forum. Co do konfrontacji "student-student" to nie będę się wypowiadał,bo nie ma to najmniejszego sensu. Co do "jazdy z Tobą na dyżurze" to podkreśliłem w swojej wypowiedzi żeby nie czuli urażeni się Ci, którzy nie muszą. Przykro mi, że akurat Ty zareagowałeś tak gwałtownie. Nie chcę nawet myśleć co to może znaczyć (w myśl powiedzenia o nożycach). Martwi mnie natomiast fakt, że najwyraźniej nie umiecie czytać. Już kolejny raz oskarżacie mnie o opinie, których nie wygłaszałem. Troszkę więcej uwagi proponuję.
A propos Twojej "brzydkiej kupy" to raczej "bąkiem na salonach" nazwałbym Wasz mentorski ton. Właściwie to nie Twój, ale Twoich kolegów. Ale jeśli się poczuwasz...
P.S. Co do "Osiedla Dolina" to wisi mi to, bo mnie to nie dotyczy. Jednakże chciałbym zwrócić uwagę, że jeśli Wy mieliście prościej (bo napisane jak dla szympansów - wprost) to głupio chyba jest to komentować. Nieprawdaż ?
Przeczytałem jeszcze raz - na spokojnie - to wszystko i rzeczywiście troszkę się uniosłem. Przepraszam Was, bo nie było moim celem bicie piany. Robi mi się po prostu - po ludzku - przykro, że zamiast wspierać kolegów potraficie tylko ganić i się wymądrzać. Nie ma to niestety nic wspólnego z konstruktywną krytyką. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło.
Witam ponownie i ponownie upominam: korzystaj z funkcji EDYTUJ uzupełniając posta. Przestrzegaj REGULAMIN-u Forum, nie piszemy kolejnego posta pod swoim postem. Post został scalony.
Admin
- kandek
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2011/01/31 10:10 #4922
przez kandek
Replied by kandek on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
mad_wolf napisał:
Miałeś sporo racji w tym co pisałeś, ale i tak uważam że popełniłeś błąd bo zwyczajnie generalizujesz. Gdybyś trafił do kogoś innego na praktyki to może by było zupełnie inaczej. Ja studiuję od 2005 roku, co wakacje miałem miesiąc praktyk, do tego później to co Ty w studium - i uwierz mi że można trafić absolutnie na każdego i ta reguła działa w obydwie strony (dysponuję licznymi przykładami "z życia")
Za miesiąc dostaniesz dyplom, pójdziesz do pracy i zobaczysz jak zrobi się kolorowo:D
PS. Na ratmedzie dostałbyś taką z j e b ę że nawet byś się nie odważył pomyśleć o napisaniu czegokolwiek więcej na temat ;P
ale widzisz. Ty skierowałeś "słowo" do ogółu, ja też. Może też nie miało tyczyć się Ciebie?Po drugie, to nie ja odstawiam te popisy - poczytaj forum.
Miałeś sporo racji w tym co pisałeś, ale i tak uważam że popełniłeś błąd bo zwyczajnie generalizujesz. Gdybyś trafił do kogoś innego na praktyki to może by było zupełnie inaczej. Ja studiuję od 2005 roku, co wakacje miałem miesiąc praktyk, do tego później to co Ty w studium - i uwierz mi że można trafić absolutnie na każdego i ta reguła działa w obydwie strony (dysponuję licznymi przykładami "z życia")
Za miesiąc dostaniesz dyplom, pójdziesz do pracy i zobaczysz jak zrobi się kolorowo:D
PS. Na ratmedzie dostałbyś taką z j e b ę że nawet byś się nie odważył pomyśleć o napisaniu czegokolwiek więcej na temat ;P
- Emi
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2011/01/31 14:17 #4924
przez Emi
Replied by Emi on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Ja juz od siebie nie bede nic dodawala bo kazdy jest "mądrzejszy sam od siebie".
Za miesiac poznamy wyniki i wtedy bedziemy wiedzieli kto jak napisal.
Pozdrawiam
Za miesiac poznamy wyniki i wtedy bedziemy wiedzieli kto jak napisal.
Pozdrawiam
- mimek
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/01/31 14:37 #4926
przez mimek
Mimek $ jakby nie patrzeć to już 26 lat w pogotowiu !!
Replied by mimek on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Witam Cię masz rację co do tych postów!! tak jak się szybko wpisałem tak się szybko wypiszę! jeszcze dużo wody upłynie zanim środowisko ratownicze będzie zwarte jak środowisko lekarskie .Przykre za dużo zawiści.
ja pracuje już 26 lat i nie jedno widziałem! i zwada kto jest lepszy to poprostu śmiech.....
Życie wszystko zweryfikuje,Trochę więcej pokory moi państwo,to że ktoś kończy szkołe i nie ma praktyki nie znaczy że nie będzie z czasem dobrym i rozmyślnym Ratownikiem!!!!
AAA i jeszcze jedno znam Ratowników którzy nie zaliczyli projektu ,i pracują nadal i złego słowa nie dam na nich powiedzieć.!!!!!!
FORUM TO NIE KOMUNIKATOR !!! nie pisz kolejnego i kolejnego posta pod swoim postem, przestrzegaj REGULAMIN-u. Chcesz coś dopisać wystarczy kliknąć EDYCJA i dopisać czego zapomniałeś.Twoje posty zostały scalone w jeden.
ADMINISTRATOR
ja pracuje już 26 lat i nie jedno widziałem! i zwada kto jest lepszy to poprostu śmiech.....
Życie wszystko zweryfikuje,Trochę więcej pokory moi państwo,to że ktoś kończy szkołe i nie ma praktyki nie znaczy że nie będzie z czasem dobrym i rozmyślnym Ratownikiem!!!!
AAA i jeszcze jedno znam Ratowników którzy nie zaliczyli projektu ,i pracują nadal i złego słowa nie dam na nich powiedzieć.!!!!!!
FORUM TO NIE KOMUNIKATOR !!! nie pisz kolejnego i kolejnego posta pod swoim postem, przestrzegaj REGULAMIN-u. Chcesz coś dopisać wystarczy kliknąć EDYCJA i dopisać czego zapomniałeś.Twoje posty zostały scalone w jeden.
ADMINISTRATOR
Mimek $ jakby nie patrzeć to już 26 lat w pogotowiu !!
- Emi
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2011/01/31 16:05 #4930
przez Emi
Replied by Emi on topic O:Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
mimek masz racje... znam rowniez kilku ratownikow pracujacych od lat w PR i sa naprawde super rzec mozna "fachowcami"
pomimo tego, ze nie zdali za pierwszym razem egzaminu zawodowego.
Wiele od nich mozna sie nauczyc. Szanuja kazdego kto chce zostac ratownikiem tak jak oni.
Na egzaminie jak wiadomo doszedl dodatkowo stres bo kazdy chce zdac egzamin w koncu nie chodzil sobie ot tak po prostu do szkoly. Kazdy jakas gafe mogl walnac. A jak za pewne wiemy "klucz jest tylko kluczem" i moze zabraknac w naszym projekcie doslownie glupoty, ktora spowodowuje, ze zabraknie nam jednego punktu do zdania. Oczywiscie nie zycze tego nikomu bo wiem jak zalezy kazdemu na zdaniu egzaminu.
Pozdrawiam
Wiele od nich mozna sie nauczyc. Szanuja kazdego kto chce zostac ratownikiem tak jak oni.
Na egzaminie jak wiadomo doszedl dodatkowo stres bo kazdy chce zdac egzamin w koncu nie chodzil sobie ot tak po prostu do szkoly. Kazdy jakas gafe mogl walnac. A jak za pewne wiemy "klucz jest tylko kluczem" i moze zabraknac w naszym projekcie doslownie glupoty, ktora spowodowuje, ze zabraknie nam jednego punktu do zdania. Oczywiscie nie zycze tego nikomu bo wiem jak zalezy kazdemu na zdaniu egzaminu.
Pozdrawiam
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!
Czas generowania strony: 0.085 s.