dyplom w poniedziałek i wtorek! ratunkuuuuu ://///

Więcej
2008/06/17 11:52 - 2008/06/20 15:53 #967 przez Tytus
Witam Cię Żaklina85 , wszyscy cieszymy się , że poszło Ci wspaniale , myślę też ,że rozmowy kwalifikacyjne , to szczegół , jesteś już w gronie Ratowników Medycznych Życzę Miłej i Spokojnej pracy na karetce Powodzenia. Łączę Pozdrowienia dla wszystkich ( oprócz jednego ).

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/06/17 21:19 #969 przez AlaRM
I po egzaminach:) projekt odnośnie topielca....z późniejsza asystolią. Oraz wykonanie intu z kołnierzem orto, na fantomie rzecz jasna ;)Więc,nie było źle,ale stres robi swoje! powodzonka dla wszystkich przyszłych ratowników,zaczynajacych kształcenie! wytrwałości w teorii i w szczególności w praktyce. Pokora i jeszcze raz pokora,taka mała wskazówka z mojej strony.

Więcej
2008/06/19 18:53 #972 przez Lamia
W moim ośrodku część praktyczną zdawało 5 grup słuchaczy. Każda kolejna grupa miała trudniejsze zadanie (takie było odczucie zdających) - ludzie układajacy zadania puścili wodze wyobrażni. Częścią wspólną dla wszystkich była tylko próba pracy, czyli intubacja (moje przypuszczenia spełniy się tylko częściowo). Życzę wszystkim absolwentom udanych i bezpiecznych wakacji - zasłużyliście na nie. Pozdrwawiam

Więcej
2008/06/19 19:49 #973 przez AlaRM
no tak...
temat:
1. wisielec
2.topielec
3.poparzeni (oderwana kończyna) wybuch,może tak to ujmę.
4. jest mi narazie nieznany,ale sie dowiem,dowiem :)
OKE Poznań \"dało po garach\" ;-) pozdrawiam

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.045 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account