Letni egzamin zawodowy 2014

Więcej
2014/06/17 13:14 #10791 przez CorpsePL
Replied by CorpsePL on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014

a teraz strach w dupe bo wieszosć woj. ma plan działan i diagnoze

Nie większość! Wszystkie! To nie jest egzamin powiatowy, wojewódzki czy dzielnicowy! To jest egzamin państwowy - taki sam w całej Polsce. Tak trudno to ogarnąć?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/06/17 13:17 #10792 przez mondzia
Replied by mondzia on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
dokładnie ! więc tylko można mieć żal do swojej szkoły że tak informowali i sprężyć pośladki i popisać pare projektów żeby napisać ten egzamin tak jak cała reszta B)

Więcej
2014/06/17 13:20 #10793 przez roju
Replied by roju on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Nas dla odmiany wykładowca uczył pisać projektu, mimo, że też mieliśmy info, że będzie tylko karta i wykonanie czynności, jak widać opłacał się. A sama diagnoza i plan działań trudny nie jest, wystarczy przejrzeć stare projekty i na tej podstawie sobie to ogarnąć.

Więcej
2014/06/17 13:20 #10794 przez Alicja1122
Replied by Alicja1122 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
bez spiny ;) jakby Ci wpajali w szkole że tego na pewno nie bedzie też by było ciężko to ogranąc dobra nie ważne. Czy miał ktoś dzisiaj egzamin praktyczny ?

Więcej
2014/06/17 13:24 #10795 przez Alicja1122
Replied by Alicja1122 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
A sama diagnoza i plan działań trudny nie jest, wystarczy przejrzeć stare projekty i na tej podstawie sobie to ogarnąć.

Dobrze ze odwiedziłam wasze forum późno bo późno ale cały czas męczę projekt ;)

Więcej
2014/06/17 14:02 - 2014/06/17 14:14 #10796 przez bogi7
Replied by bogi7 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Słuchajcie ludziska trochę otuchy wam dodam ja już mam to za sobą diagnoza ratownicza to nic innego jak przepisanie danych z diagnozy którą postawicie w karcie medycznych czynności :), a co do planu działań to też nie jest jakieś ceregiele piszecie tylko to co trzeba przy nim zrobić (poszkodowanym) koniecznie musi być napisane bezpieczeństwo własne miejsca zdarzenia i poszkodowanego karetka ustawiona optymalnie do poszkodowanego, potem opisujecie czynności ITLS, ABCDE, wkłucia, tlen, deska, i transport słyszałem, że jakiś projekt ma być z NZK to jeszcze do tego dojdzie defi, adrenalina, łyżki, nacl 0,9 3ml do przepłukania wenflonu nie pouczam nikogo
Pozdrawiam

a tak z innej beczki powiedzcie mi dlaczego w do 72 godz. należy przepłukać żołądek ? pyt. 39

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.057 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account