Letni egzamin zawodowy 2014

Więcej
2014/06/17 17:54 - 2014/06/17 18:02 #10814 przez kiks
Replied by kiks on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014

Ludzie. Macie jakieś tam info, info od różnych osób. Zamiast połączyć fakty i ogarnąć trochę nowe przypadki to wy piszecie "nieee, na pewno nie, wszędzie to samo przecież piszą, kłamiecie, ściema, itp itd".

To ja was spytam. Czy przed rozpoczęciem egzaminów dopuszczaliście w ogóle możliwość, że wszyscy będą mieli ten sam przypadek? Nie!

Więc może jednak uznać nowe fakty za chociaż trochę prawdziwe i poczytać o czymś innym niż hipoglikemia ;) Na bank to wam nie zaszkodzi ;)

Ja tam np. na swój egzamin powtórzyłem sobie M*** i "co i jak ****" ;)

Ale to nie oznacza, że nie mogą napisać coś więcej, jaki przypadek, w jakim mechanizmie NZK i w ogóle, czy poranna grupa miała to samo co popołudniowa..

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/06/17 18:36 #10817 przez olek
Replied by olek on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
czesc wszystkim skonczylem 3 lata temu szkole policealna ale nie podchodzilem do egzaminu
podchodze teraz we wtorek
czy moze mi ktos pomoc ,powiedziec jak prawidlowo napisac projekt ? nie bede dluzny :)

Więcej
2014/06/17 18:42 #10818 przez clonazepam
Replied by clonazepam on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014

czesc wszystkim skonczylem 3 lata temu szkole policealna ale nie podchodzilem do egzaminu
podchodze teraz we wtorek
czy moze mi ktos pomoc ,powiedziec jak prawidlowo napisac projekt ? nie bede dluzny :)

ratownik-med.pl/index.php/forum/12-egzam...a-projektu.html#2164
Za tę wiadomość podziękował(a): olek

Więcej
2014/06/17 20:18 #10827 przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Nie popadanie w paranoję, jacy z was ratownicy beda jak podstaw nie potraficie! Skoro zaopatrzenie podudzia to bedzie standardowa urazowka i cos do tego np hiopwolemia i hipoglikemia. A jeśli jest def to pewnie będzie nzk w rytmie def plus jakaś jednostka chorobowa itp wiec przygotujcie sie z ALSu i z OZW ludzie to są podstawy ! robicie to dla kwitu i nic nie będziecie potrafic?

Dokładnie możemy spekulować i pisać o tym co było to nie jest karalne i nie łamie to w żadnym wypadku prawa

Więcej
2014/06/17 20:20 #10828 przez ratmed000
Replied by ratmed000 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
W tym momencie to wy już spekulujecie o tym co będzie, a nie o tym co było. A jeżeli rzeczywiście będzie to co piszecie, to przygotujcie się na ponowne pisanie. ;)

Więcej
2014/06/17 20:28 #10831 przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ale czekaj wg tego co mówicie to tak jakby po wyjściu z egzaminu byłbyś objęty tajemnica państwowa aż do ogłoszenia wyników egzaminu

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.050 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account