- Otrzymane podziękowania: 3
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Letni egzamin zawodowy 2014
- MFOXPL
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 18:36 #10894
przez MFOXPL
Kolego opisz więcej to zadanie i wykonanie zadania praktycznego.
A co do afery to myślę że potoczy się jak wszystko w naszym kraju, patrz tzw afery taśmowe.
Replied by MFOXPL on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
No i już po. Wychodzi na to, ze wszystko wróciło do normy i każdy termin będzie miał co innego. Bo podobno jest wielka afera o 60 latka która nie wiadomo jak się skończy...
Kolego opisz więcej to zadanie i wykonanie zadania praktycznego.
A co do afery to myślę że potoczy się jak wszystko w naszym kraju, patrz tzw afery taśmowe.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- nomad14
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2014/06/18 18:51 #10895
przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
spekulacje i sianie paniki nie będzie żadnej afery, kolego jeśli miałeś podchodzić do projektu rok temu to teraz zdajesz na starych zasadach, dopiero roczniki 2012/2014 zdają na nowych zasadach, każdy wcześniejszy rocznik pisze po staremu.
- CorpsePL
-
- Wylogowany
- Aktywny
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
2014/06/18 18:52 #10896
przez CorpsePL
Replied by CorpsePL on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Mfox masz pw.
Swoja droga teraz nawet wiem o co chodzi tym z pierwszych terminów 60 latka. Tyle stresu, niepewności i nagle mam to sprzedać wszystkim na forum
Swoja droga teraz nawet wiem o co chodzi tym z pierwszych terminów 60 latka. Tyle stresu, niepewności i nagle mam to sprzedać wszystkim na forum
- nomad14
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 19:03 #10897
przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
tak naprawdę to jest kabaret bo po pierwszym dniu już każdy wiedział co było bo poczta pantoflowa działa , a żyjemy w dobie Internetu i telefonów komórkowych wiec teoretycznie każdy kto pisał już drugiego dnia mógł przypuszczać co będzie ale nie mógł być tego pewny! Więc niestety Ci co pisali pierwszego dnia szli na żywioł a że tak na nich padło to pretensje do całego świata ???? Słuchajcie nie zawsze w życiu jest łatwo i przyjemnie dziś ja mam farta a jutro wy będziecie mieli ja dopiero przed przygotowuje się na parę możliwości może akurat się uda trafić w klucz też nie mogę być pewny co będzie. Więc proponuje przyjąć na klatę i żyć dalej.
- RatRat
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 19:05 #10898
przez RatRat
Replied by RatRat on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
po południu kobieta 63 lata. nzk migotanie komór. otwieranie oczu- brak, reakcja na ból- brak, odpowiedź słowna- brak. Źrenice szerokie niereagujące na światło. Skóra blada, zimna. Nie było podanych żadnych parametrów, tylko z wywiadu z córką było że nieleczone nadciśnienie tętnicze, i z tego co pamiętam dychawica albo duszność i że kobieta pali od 30 lat dużo kiepów. po 10 minutach wraca spontaniczne krążenie. Sporo pominąłem ale trochę wypiłem
- KARNISTER
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2014/06/18 21:30 #10899
przez KARNISTER
z dziadkiem 60 letnim i próbują naprawić temat . teraz to siedźmy cicho i módlmy się zęby pierwszej turze jakoś poszło i zdali bo się dopiero afer zrobi, a materiałów do bólu , u nas sama dyrka powiedziała ze tego nie odpuści
Replied by KARNISTER on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
CO ty pleciesz jakie przyjecie na klatę mieli..... pecha itd. bo nie wytrzymam co ty jesteś naprawiacz świata, poszli napisali tak jak umieli bo sie tego uczyli i nie wiedzieli co będzie a puzniej reszta miała gotowca perfekcyjnie rozwiązanego i szła w pewne wiec jak ci ludzie maja się czuć . Nie cwaniakuj tylko trochę pokory ,nie chciał byś się z nimi zamienić JA WCALE SZKODA MI ICH Generalnie to nie nasz wina jest. CKE ciała dało to egzamin państwowy a co zrobiono to poco dwa lata sie naginało zaliczało stresowało zeby teraz zrobiono wylęgarnie ratowników bo co mieli więcej sześcian ,to jak ratując gościa powiemy ech on miał pecha dzisiaj trudno niech umrze jutro uratujemy drugiego,moim zdaniem to ze CKE zaczęło zmieniać temat oznacza ze coś wyszło nie tak tym samym przyznając się do błędutak naprawdę to jest kabaret bo po pierwszym dniu już każdy wiedział co było bo poczta pantoflowa działa , a żyjemy w dobie Internetu i telefonów komórkowych wiec teoretycznie każdy kto pisał już drugiego dnia mógł przypuszczać co będzie ale nie mógł być tego pewny! Więc niestety Ci co pisali pierwszego dnia szli na żywioł a że tak na nich padło to pretensje do całego świata ???? Słuchajcie nie zawsze w życiu jest łatwo i przyjemnie dziś ja mam farta a jutro wy będziecie mieli ja dopiero przed przygotowuje się na parę możliwości może akurat się uda trafić w klucz też nie mogę być pewny co będzie. Więc proponuje przyjąć na klatę i żyć dalej.
z dziadkiem 60 letnim i próbują naprawić temat . teraz to siedźmy cicho i módlmy się zęby pierwszej turze jakoś poszło i zdali bo się dopiero afer zrobi, a materiałów do bólu , u nas sama dyrka powiedziała ze tego nie odpuści
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Czas generowania strony: 0.063 s.