- Otrzymane podziękowania: 4
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Letni egzamin zawodowy 2014
- meyhem666
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
2014/06/17 21:50 #10863
przez meyhem666
Replied by meyhem666 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ja co niektórych to tu kompletnie nie rozumiem. Pisałem w jednym z pierwszych terminów i jak zobaczyłem przypadek do ogarnięcia to odetchnąłem z ulgą bo chyba nic prostszego dać nie mogli. Bo na zajęciach to robiliśmy takie że jakby dali taki na egzaminie to by nie było w tym arkuszu miejsca na jego rozpisanie. A płaczą to chyba tylko ci co myśleli przez cały okres nauki że jakoś to będzie i się prześlizgniemy. Ale moim zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca w tym zawodzie. Bo być ratownikiem to odpowiedzialność za życie i zdrowie innych osób. Kto sobie z tego nie zdaje sprawy niech lepiej da sobie spokój.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- MFOXPL
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2014/06/17 21:51 #10864
przez MFOXPL
Replied by MFOXPL on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ale z tym Panem widzę nikt nie chce dyskutować, sam tego nie zrozumie. Dajcie ludziom spokojnie powymieniać się informacjami. Sam wspomagałem kolegów własną wiedzą, a przez to forum co niektórzy otworzyli oczy i widzą własne braki.
Wracając do tematy Panowie administratorzy nie dajcie się podpuszczać, nikt tutaj nie zdradza tajemnic, przykład info o dyfibrylacji. To temat dość obszerny, i pytań ja sam jestem w stanie opracować po jedbym dla każdej uczelni.
Merytoryczna wiedza przyjdzie w ramach praktyki przy boku "starych wyżeraczy" których pozdrawiam.
Wracając do tematy Panowie administratorzy nie dajcie się podpuszczać, nikt tutaj nie zdradza tajemnic, przykład info o dyfibrylacji. To temat dość obszerny, i pytań ja sam jestem w stanie opracować po jedbym dla każdej uczelni.
Merytoryczna wiedza przyjdzie w ramach praktyki przy boku "starych wyżeraczy" których pozdrawiam.
- ratmed000
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2014/06/17 21:53 - 2014/06/17 22:04 #10865
przez ratmed000
Replied by ratmed000 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
i też o to mi chodzi, ale jak widać pseudo ratownicy którzy chłoną wiedzę z forum, naskoczyli na mnie, że nie potrzebnie sieje zamęt. ja bym nie chciał, zeby przyjechal do mnie albo do kogos mi bliskiego ratownik, ktory zadania egzaminacyjnego wyuczyl sie z forum godzine przed egzaminem i cudem udalo mu sie zdac.
to nie jest robienie protez zebowych czy masowanie kogos. tu chodzi o ludzkie zycie. widac, ze niektorzy nie moga tego pojac...
mam nadzieję również, że na zadnego takiego ratownika nie trafie w swojej pracy. z doswiadczenia w pracy wiem, zdazylem zauwazyc, ze ci pseudoratownicy, co maja dwie lewe rece szybko sa wylapywani juz na poczatku swej swietlanej kariery iz hukiem wylatuja z zalogi.
pozdrawiam was, przyszlych ratownikow.
nie idzcie na latwizne.
dobranoc
to nie jest robienie protez zebowych czy masowanie kogos. tu chodzi o ludzkie zycie. widac, ze niektorzy nie moga tego pojac...
mam nadzieję również, że na zadnego takiego ratownika nie trafie w swojej pracy. z doswiadczenia w pracy wiem, zdazylem zauwazyc, ze ci pseudoratownicy, co maja dwie lewe rece szybko sa wylapywani juz na poczatku swej swietlanej kariery iz hukiem wylatuja z zalogi.
pozdrawiam was, przyszlych ratownikow.
nie idzcie na latwizne.
dobranoc
- nomad14
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2014/06/18 04:41 #10866
przez nomad14
Popieram
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ja co niektórych to tu kompletnie nie rozumiem. Pisałem w jednym z pierwszych terminów i jak zobaczyłem przypadek do ogarnięcia to odetchnąłem z ulgą bo chyba nic prostszego dać nie mogli. Bo na zajęciach to robiliśmy takie że jakby dali taki na egzaminie to by nie było w tym arkuszu miejsca na jego rozpisanie. A płaczą to chyba tylko ci co myśleli przez cały okres nauki że jakoś to będzie i się prześlizgniemy. Ale moim zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca w tym zawodzie. Bo być ratownikiem to odpowiedzialność za życie i zdrowie innych osób. Kto sobie z tego nie zdaje sprawy niech lepiej da sobie spokój.
Popieram
- kiks
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 06:11 #10867
przez kiks
Replied by kiks on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Powodzenia wszystkim, którzy właśnie ruszyli
- neonek31
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 07:20 - 2014/06/18 07:21 #10868
przez neonek31
Replied by neonek31 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Czy pisał już ktos egzamin na starych zasadach?
. Wlkp rusza dopiero od 23 czerwca
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Czas generowania strony: 0.102 s.