Letni egzamin zawodowy 2014

Więcej
2014/06/18 07:22 #10869 przez KARNISTER
Replied by KARNISTER on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014

Ja co niektórych to tu kompletnie nie rozumiem. Pisałem w jednym z pierwszych terminów i jak zobaczyłem przypadek do ogarnięcia to odetchnąłem z ulgą bo chyba nic prostszego dać nie mogli. Bo na zajęciach to robiliśmy takie że jakby dali taki na egzaminie to by nie było w tym arkuszu miejsca na jego rozpisanie. A płaczą to chyba tylko ci co myśleli przez cały okres nauki że jakoś to będzie i się prześlizgniemy. Ale moim zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca w tym zawodzie. Bo być ratownikiem to odpowiedzialność za życie i zdrowie innych osób. Kto sobie z tego nie zdaje sprawy niech lepiej da sobie spokój.

NO co ty piszesz sam przeczysz sobie i forum ". Pisałem w jednym z pierwszych terminów .....no jak pisałeś jako jeden z pierwszych to nie PIERWSZY czyli miałeś go całego rozwiązanego przygotowanego tu i dość czasu aby sie go nauczyć na pamieć włącznie z praktycznym bo przecież długo był pisany ten sam przypadek tego pana 60 lat to niema s co dziwić tym ludziom co się teraz denerwują ,gadasz ze był prosty bo był ale jeszcze prostszy jak go się znało wcześniej dziś można opijać

;
Za tę wiadomość podziękował(a): kiks, Alicja1122

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/06/18 08:50 #10870 przez meyhem666
Replied by meyhem666 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
No to może cię zdziwię ale przed egzaminem nie zaglądałem na forum właśnie po to żeby sobie zamętu nie robić. A egzamin napisałem sam bo po to się dwa lata uczyłem żeby radzić sobie z takimi ale i cięższymi przypadkami. I nie życzę sobie takich insynuacji że wszystko miałem gotowe, rozwiązane i nauczone na pamięć bo mnie to obraża. A egzamin na fantomie to była pestka po prawie 2 miesięcznej praktyce w Pogotowiu Ratunkowym bo dziennie takich wkłuć to się robi kilka. A co do terminu to był to 3 egzamin w kraju i wtedy gówno na forum jeszcze było na jego temat.

Więcej
2014/06/18 08:57 #10871 przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
A ja sie nie przejmuje im bardziej hardcorowe zadanie tym lepiej bedzie można przynajmniej sie rozpisać ;) powiem tak jak ktoś pisał wcześniej ze jeśli ktoś sie ślizgał przez 2 lata i myśli ze dostanie teraz licencje na zabijanie bo inaczej tego nie można nazwać to dobrze ze zmieniają te zadania i im trudniejsze tym lepiej, a pozatym co z was za ratownicy jak wy podstaw nie ogarnięcie takich jak def czy kardio i postępowanie z OZW i Als żal mi was płaczki i liczę ze nie zdacie bo Ratownictwo medyczne nie jest dla wszystkich!

Więcej
2014/06/18 09:12 #10872 przez Sidepl
Replied by Sidepl on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Zal to mi jest ciebie i jestes tu najwiekszym placzkiem wlasnie ty nomad14.
Zyczenie komus zeby ktos nie zdal to juz kompletna porazka z twojej strony.
Ale zazwyczaj jest tak ze jak ktos sam nie blyszczy wiedza i inteligencja to stara sie tlamsic innych wiec w twoim przypadku perwnie tez jest podobnie.
Z jednym sie zgodze jesli ktos liczy ze sie slizgnie to nie powinien byc ratownikiem, i tez uwazam ze zeby pracowac w przyszlosci nalezy miec wiedze i umiejetnosci, ale ja z natury nikomu zle nigdy z niczym nie zycze, zwlaszcza ze zawod jest jaki jest i tak naprawde bardzo czesto teoria teoria a praktyka praktyka wiec wrzucac do jednego worka wszystkich ludzi z forum i zakladac od razu ze beda slabi jest nie na miejscu.

Oprocz zamentu jaki robicie nic sensownego tak naprawde nie ma na chwile obecna na tym forum, a jesli bedzie defi i jakies tam zaopatrzenie to bedzie i my na to wplywu nie mamy, nie po to dziobalem 2 lata zeby teraz mi jakis gosc typu twojego umniejszal wiedzy i tym bardziej robil jakie kolwiek przytyki w kierunku moim lub tez innych osob z tego forum, i tak samo tyczy sie to "ratownikow" ktorzy kiedys zdawali egzamin, tez byli w takiej sytuacji i tez napewno od razu nie zostali mistrzami sztuki ratowniczej, kazdy sie kiedys uczyl i kazdy przezywa stres zwiazany z egzaminem.

Więcej
2014/06/18 09:28 #10873 przez RatRat
Replied by RatRat on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
jak się skończycie bezsensu kłócić i nabijać posty to dajcie znać - napiszę co było dziś rano...

Więcej
2014/06/18 09:30 #10874 przez Aleksander
Replied by Aleksander on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ja jestem spokojny!! Dawaj, co było?

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.055 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account