- Otrzymane podziękowania: 2
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Letni egzamin zawodowy 2014
- KARNISTER
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
2014/06/18 07:22 #10869
przez KARNISTER
;
Replied by KARNISTER on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
NO co ty piszesz sam przeczysz sobie i forum ". Pisałem w jednym z pierwszych terminów .....no jak pisałeś jako jeden z pierwszych to nie PIERWSZY czyli miałeś go całego rozwiązanego przygotowanego tu i dość czasu aby sie go nauczyć na pamieć włącznie z praktycznym bo przecież długo był pisany ten sam przypadek tego pana 60 lat to niema s co dziwić tym ludziom co się teraz denerwują ,gadasz ze był prosty bo był ale jeszcze prostszy jak go się znało wcześniej dziś można opijaćJa co niektórych to tu kompletnie nie rozumiem. Pisałem w jednym z pierwszych terminów i jak zobaczyłem przypadek do ogarnięcia to odetchnąłem z ulgą bo chyba nic prostszego dać nie mogli. Bo na zajęciach to robiliśmy takie że jakby dali taki na egzaminie to by nie było w tym arkuszu miejsca na jego rozpisanie. A płaczą to chyba tylko ci co myśleli przez cały okres nauki że jakoś to będzie i się prześlizgniemy. Ale moim zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca w tym zawodzie. Bo być ratownikiem to odpowiedzialność za życie i zdrowie innych osób. Kto sobie z tego nie zdaje sprawy niech lepiej da sobie spokój.
;
Za tę wiadomość podziękował(a): kiks, Alicja1122
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- meyhem666
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 4
2014/06/18 08:50 #10870
przez meyhem666
Replied by meyhem666 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
No to może cię zdziwię ale przed egzaminem nie zaglądałem na forum właśnie po to żeby sobie zamętu nie robić. A egzamin napisałem sam bo po to się dwa lata uczyłem żeby radzić sobie z takimi ale i cięższymi przypadkami. I nie życzę sobie takich insynuacji że wszystko miałem gotowe, rozwiązane i nauczone na pamięć bo mnie to obraża. A egzamin na fantomie to była pestka po prawie 2 miesięcznej praktyce w Pogotowiu Ratunkowym bo dziennie takich wkłuć to się robi kilka. A co do terminu to był to 3 egzamin w kraju i wtedy gówno na forum jeszcze było na jego temat.
- nomad14
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2014/06/18 08:57 #10871
przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
A ja sie nie przejmuje im bardziej hardcorowe zadanie tym lepiej bedzie można przynajmniej sie rozpisać
powiem tak jak ktoś pisał wcześniej ze jeśli ktoś sie ślizgał przez 2 lata i myśli ze dostanie teraz licencje na zabijanie bo inaczej tego nie można nazwać to dobrze ze zmieniają te zadania i im trudniejsze tym lepiej, a pozatym co z was za ratownicy jak wy podstaw nie ogarnięcie takich jak def czy kardio i postępowanie z OZW i Als żal mi was płaczki i liczę ze nie zdacie bo Ratownictwo medyczne nie jest dla wszystkich!
- Sidepl
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2014/06/18 09:12 #10872
przez Sidepl
Replied by Sidepl on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Zal to mi jest ciebie i jestes tu najwiekszym placzkiem wlasnie ty nomad14.
Zyczenie komus zeby ktos nie zdal to juz kompletna porazka z twojej strony.
Ale zazwyczaj jest tak ze jak ktos sam nie blyszczy wiedza i inteligencja to stara sie tlamsic innych wiec w twoim przypadku perwnie tez jest podobnie.
Z jednym sie zgodze jesli ktos liczy ze sie slizgnie to nie powinien byc ratownikiem, i tez uwazam ze zeby pracowac w przyszlosci nalezy miec wiedze i umiejetnosci, ale ja z natury nikomu zle nigdy z niczym nie zycze, zwlaszcza ze zawod jest jaki jest i tak naprawde bardzo czesto teoria teoria a praktyka praktyka wiec wrzucac do jednego worka wszystkich ludzi z forum i zakladac od razu ze beda slabi jest nie na miejscu.
Oprocz zamentu jaki robicie nic sensownego tak naprawde nie ma na chwile obecna na tym forum, a jesli bedzie defi i jakies tam zaopatrzenie to bedzie i my na to wplywu nie mamy, nie po to dziobalem 2 lata zeby teraz mi jakis gosc typu twojego umniejszal wiedzy i tym bardziej robil jakie kolwiek przytyki w kierunku moim lub tez innych osob z tego forum, i tak samo tyczy sie to "ratownikow" ktorzy kiedys zdawali egzamin, tez byli w takiej sytuacji i tez napewno od razu nie zostali mistrzami sztuki ratowniczej, kazdy sie kiedys uczyl i kazdy przezywa stres zwiazany z egzaminem.
Zyczenie komus zeby ktos nie zdal to juz kompletna porazka z twojej strony.
Ale zazwyczaj jest tak ze jak ktos sam nie blyszczy wiedza i inteligencja to stara sie tlamsic innych wiec w twoim przypadku perwnie tez jest podobnie.
Z jednym sie zgodze jesli ktos liczy ze sie slizgnie to nie powinien byc ratownikiem, i tez uwazam ze zeby pracowac w przyszlosci nalezy miec wiedze i umiejetnosci, ale ja z natury nikomu zle nigdy z niczym nie zycze, zwlaszcza ze zawod jest jaki jest i tak naprawde bardzo czesto teoria teoria a praktyka praktyka wiec wrzucac do jednego worka wszystkich ludzi z forum i zakladac od razu ze beda slabi jest nie na miejscu.
Oprocz zamentu jaki robicie nic sensownego tak naprawde nie ma na chwile obecna na tym forum, a jesli bedzie defi i jakies tam zaopatrzenie to bedzie i my na to wplywu nie mamy, nie po to dziobalem 2 lata zeby teraz mi jakis gosc typu twojego umniejszal wiedzy i tym bardziej robil jakie kolwiek przytyki w kierunku moim lub tez innych osob z tego forum, i tak samo tyczy sie to "ratownikow" ktorzy kiedys zdawali egzamin, tez byli w takiej sytuacji i tez napewno od razu nie zostali mistrzami sztuki ratowniczej, kazdy sie kiedys uczyl i kazdy przezywa stres zwiazany z egzaminem.
- RatRat
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2014/06/18 09:28 #10873
przez RatRat
Replied by RatRat on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
jak się skończycie bezsensu kłócić i nabijać posty to dajcie znać - napiszę co było dziś rano...
- Aleksander
-
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2014/06/18 09:30 #10874
przez Aleksander
Replied by Aleksander on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Ja jestem spokojny!! Dawaj, co było?
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Letni egzamin zawodowy 2014
Czas generowania strony: 0.055 s.