Letni egzamin zawodowy 2014

Więcej
2014/06/17 20:45 #10842 przez ratmed000
Replied by ratmed000 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
człowieku czy ty umiesz czytać? chodzi mi o jutrzejszy egzamin, a nie o ten co już był!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/06/17 20:57 - 2014/06/17 20:58 #10846 przez RatRat
Replied by RatRat on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
wszystko co tu piszemy to gdybania... nikt nie wie co będzie na pewno więc egzaminu nie unieważnią... to tak jakbym od początku nauki zakładał że będzie na egzaminie defibrylacja i by była- i co wtedy? egzamin mi unieważnią bo pisałem gdzieś tam że na pewno mi się defi trafiłi? to Ty się trochę z prawem zapoznaj kolego

Więcej
2014/06/17 20:59 #10847 przez nomad14
Replied by nomad14 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Tak właśnie sieje sie zamęt, ja jutro rano napisze ze kobieta w ciąży i wypadnieta pępowina i co nawet jak bedzie to co egzamin unieważnia ;) spekulacje słuchajcie tak naprawdę każdy moze strzelać ze bedzie to czy tamto

Więcej
2014/06/17 21:00 - 2014/06/17 21:17 #10848 przez ratmed000
Replied by ratmed000 on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
Elektronicy też tak myśleli parę lat do tyłu.

Gdybać to ja też sobie mogę, ale widać, że ktoś tu konkretnie pisze, że wie, że będzie defibrylacja. Albo, że w kluczu oceniali to a nie oceniali tamtego - niby skąd to wie? Nie powinien tego wiedzieć, a to może być podstawa to unieważnienia. ;)

Niech lepiej usuną ten temat, chyba, że chcecie syfu narobić swoim kolegom, którzy będą jutro zdawać.

Więcej
2014/06/17 21:16 #10849 przez Mestwe
Replied by Mestwe on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
skoro zdawałeś egzamin 4 lata temu (!!!!) to na co tutaj płaczesz. posty piszemy od 26 maja, a tutaj nic na temat unieważniania nie ma. w całej polsce ludzie piszą takie same egzaminy z innych zawodów i nikt nie narzeka. piszesz o przeciekach. czy ktoś napisał tutaj, że ma info z arkuszy badź od egzaminatorów? gdzie widzisz ten przeciek? gdybym szedł obok szkoły i zauważył przez okno, że ktoś niesie AED mógłbym pisać o przecieku? jak dla mnie jesteś płaczkiem ktory martwi się o swoj tegoroczny egzamin, ktory juz pisal, a wsio ma wlasnie z tego forum, ktorego wiedza jest wybitnie uboga i obawia sie uniewaznienia swoich wypocin, ot co

Więcej
2014/06/17 21:24 #10852 przez ascypolek
Replied by ascypolek on topic Odp: Letni egzamin zawodowy 2014
czytam te posty i włos mi się jeży i stwierdzam ze ludzie to świnie. Zgadzam się że żal mają ci którzy pisali jako piersi bo niby nie równe szanse, ale ja się pytam PO CHOLERĘ KŁAPALI DZIOBEM CO PISALI, JAK NAPISALI , CO BYŁO ITD.? Trzeba było trzymac dziób na kłódkę i byłoby ok a nie teraz jakieś larum podnosić i zamieszanie wprowadzać. Ciekawe tylko czy miłoby było im jak wpada na egzamin po 30min. dyrektor szkoły i mówi ze egzamin przerwany?? Ja wiem co to znaczy bo tak mi właśnie zrobili tylko po to zeby projekt zmienić. Wierzcie mi nerwy są wtedy straszne.
Po za tym skoro ktoś sobie wymyślił z mądrych ludzi CKE że idzie projekt jeden i ten sam przez cały czas to chyba w jakimś celu bo nie uwierzę że są tak tępi i nie wiedzą o czymś takim jak internet.
Całe to zamieszanie jest tylko bezsensownie zrobione przez CKE bo puszczaja taki sam projekt, i przez pseudo przyszłych ratowników którzy czują się wielce pokrzywdzeni bo co?? źle im poszło?? Sama tego nie rozumiem.
Ktoś kto sie uczył sumiennie to napisanie projektu, postawienie diagnozy itd zrobi to w palcem w nosie.
Mam nadzieję że nigdy ani ja ani moja rodzina nie będzie korzystać z takich właśnie pseudo ratownikach co tylko sie prześlizgnęli. Chodzi mi równiez o wczorajsze testy, które były bardzo łatwe, a czytając póżniej posty to aż żal brał za niewiedzę.
Dla uściślenia ktoś kto czytał ze zrozumieniem będzie wiedział kiedy miałam egzamin praktyczny.
Trzymam kciuki za zdających w najbliższym czasie, a osobom wcześniej piszącym serdecznie współczuję za własna głupotę.

Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.041 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account